Busy times,alot to write!

Då har man varit frånvarande under en längre period, men (äntligen) så har man hittat tillbaka?
Ibland så händer det att man låter livet bli viktigare än en blogg och just det har hänt mig under den här tiden som har gått, jag har skottat massa snö och faktiskt börjat träna, förra veckan var jag på 3 olika träningsformer och det blev totalt 6 pass under den veckan, det kändes konstigt som om jag hade förändrat för mycket nästan och det var för lita utav MIG, jag åt till och med nyttig mat som massa sallad och soppa, självklart planerar jag att fortsätta för att det kanske gör så att jag mår bättre med mig själv och kanske hittar vad jag verkligen vill, jag har varit för mycket inuti mitt huvud dags att försöka ta hand om det utanför!


Innan det blir wall of text gör jag ett lite
t andrum!




Sådär ja. när ni slutat fokusera på dom söta katterna kan ni kanske läsa vidare eller så fortsätter ni bara kolla på katterna.
Jag skottar ju snö och det kanske inte är världens roligaste jobb, men med lite kreativitet kan man få det jobbet att vara underhållande också, alla kanske inte håller med som jag har varit ute på banan med men jag kan garantera mig själv att det finns några som gör det, jag har sett leenden där ute och det har iallafall fått min arbetaranda att förgyllas, det här är ett av dom roligare jobben jag har haft, där ute är enda stället man kan få utlopp för alla möjliga konstiga ideér!

Men time to wrap this up! jag har inte varit med vänner så mycket på senaste tiden, kanske bör bli en ändring på det, jag vet inte riktigt eller så kanske jag bör expandera min vänskaps cirkel och knyta nya band och kanske hitta någon speciel!

Sitting down trying to figure out some last wise words just doesn´t work every time!//Dashu

RSS 2.0