Movies Movies Movies

Hallå!
Nu har jag varit sjuk i en vecka lite drygt och jag har kollat igenom så mycket film, det lustiga är att jag såg två filmer på bio innan jag var sjuk så jag tänkte skriva mitt längsta inlägg någonsin om dom filmer jag kommer ihåg att jag sett, vi kan börja med dom jag såg på bio för dom har ju satt ett ärr i plånboken också!

Den första filmen jag såg var Prince of Persia: The Sands of time och jag måste erkänna att man va lite skeptisk, film som blir spel brukar ju inte vara det bästa, så hade bilden av att det skulle vara samma fall här, men jag fann filmen väldigt spännande och riktigt välgjord, men att det skulle vara storslagna effekter och hög spänning var inte en överraskning när personerna bakom Pirates of the Caribbean var med och fixade en tokig och fartfylld film.

Den andra filmen på bio var Grown ups en film gjord med många av mina favoriter när det kommer till amerikansk komedi det var The expandables med komiker istället för actionhjältar, Chris rock han har jag sett mycket utav, allt från hans stand up till hans filmer (Down to earth,Good hair,Death at a funeral) samt hans serie everybody hates chris. David spade första gången jag såg honom måste ha varit serien just shoot me! och sedan i 8 simple rules och sen har jag sett diverse filmer han varit med i i efterhand eftersom jag fann den lilla karln underhållande (inte bara för hans längd). Rob "The animal" schneider han har så många filmer bakom sig så det är löjligt och han gör sig bäst i löjlig humor, sån där humor som är allt för lätt att skratta åt, man behöver inte ens tänka och det leverar han mycket av i denna film också. Kevin james la jag först märke till i king of queens men har även sett honom i bakgrunden på everybody loves raymond och här kastas det runt fat-jokes och dom kan jag skratta åt i en oändlighet och sist men inte minst Adam sandler, han är förmodligen närmast mitt hjärta av alla dessa komiker, man har skrattat åt hans filmer så många gånger, vet inte hur många gånger jag sett little nicky nu (det är en film jag rekommenderar till alla mina vänner, men tillsammans så gör dom hela filmen till en enda stor roast utav varandra och jag älskar konceptet med roast det får en att skratta så mycket och sen så är det dom visuella skämten i filmen som dom "onda" i filmen som tydligt har åldrats rejält mycket mer än stjärnorna och badvakten (hahaha skrattar ännu åt den biten) men det här va verkligen en av årets komedi vågar och den skulle jag kunna surfa på om och om igen utan att tröttna!

Jag tvivlar på att det är någon som fortfarande orkar läsa, så tänkte bara nämna filmerna jag sett och länka så ni kan spana in dom, tycker inte att jag sett någon dålig film utan alla har hållt en bra standard!

Good hair Ip man Love at first hiccup Miss Miss March Ninja assassin One eyed monster Race to wotch mountain

Kom på att jag sett några filmer som inte riktigt var så bra den ena heter how to be och den andra heter who´s your monkey och dessa två filmer är ju olika, den ena handlar om en deprimerad robert pattinson som söker lösningen och en livscoach, tro mig den suger och den andra filmen har iof en rolig scen med en apa och ett anabola freak, men utöver det så är filmen ganska kass!

Det finns säkert massa fel och grejer som bör rättas till i den här texten, men det är inte lätt när man är sjuk och pausar för att hosta var tredje rad som man skriver.
Men nu ska jag nog lägga mig och titta på någon gammal film som ligger och skräpar i källaren och se vad man tycker om filmerna man såg som liten eller så kollar jag vad som finns i dvd väg!

Right now I have no social life, just my bed and a constant crawing for tea!//Dashu

the thing about putting someone in a corner!

Efter några samtal på msn har det fått mig att börja tänka på det här med att bestämma sig för relationer och sedan inte kunna titta åt det andra hållet, jag tycker man aldrig riktigt kan veta vart relationer ska ta vägen, det är ju väldigt tråkigt om man låser dom nånstans för då vet man ju inte vad man missar, eller har jag helt fel?

Alltid när det blir så här mår jag ganska dåligt mentalt och vet inte riktigt hur jag ska ta mig upp, det är mest för saker som hänt tidigare och jag inte riktigt har tagit mig upp eller tillbaka till den tid då man var glad för nästan ingenting alls, men människan kräver ju vissa saker och visst det kan framgå som att jag är krävande ibland, men kräver inte vi alla något nångång?

nej nu ska jag nog snart sova så ni alla får sova gott (eller alla och alla dom 2 som kanske kollar nångång ibland) natti natti pusshej!

There is always something to bring me down when Im high?//Dashu

RSS 2.0