3 härliga år!

Ikväll så har jag spenderat kvällen med två utav världens mest underbara tjejer! dom har funnits för mig så sjukt länge och jag hoppas på att jag kan ge tillbaka det dom ger mig! <3
Vi åt mat och hade det mysigt, det var även mind PARTYYYYYY!! so in short it was GREAT!! <3

Det här med vänner är underbart och jag värderar alla mina vänner högt, jag önskar bara att jag kunde bli ytterligare lite bättre på att visa det, men att det ska vara så svårt när man har så många härliga vänner, det känns ibland omöjligt, men vem vill egentligen prioritera bland sina vänner? alla är ju där för en när man behöver dom men det blir oftast så att det bara är några man visar samma uppskattning tillbaka till och jag önskar som sagt att jag blir bättre på att visa det till alla att jag värderar dom högt!

"Dina vänner är dom som håller
ihop din värld även i dom svåraste stunderna!"

Snäll?

Jag vet inte hur ofta ni blir ställda mot väggen med "varför är du så snäll?" men jag är iallafall inte van vid detta, det är ett fenomen till fråga som jag inte vet vad jag ska svara på, det finns bara ett svar som är en till fråga och det stör mig, jag vill kunna ge ett konkret svar!

Varför skulle man någonsin vilja vara motsatsen? 
Jag kan inte se någon anledning till att vara elak mot någon avsiktligt, nog om det är så att du pratar om fel ämne med dålig timing eller går på någons nerver av misstag, men det kan du ju alltid reparera, men varför man med flit skulle vara elak det kan jag inte förstå, någon som kan upplysa mig i "konsten att vara elak för att man känner för det"

Sorry, frågan har bara gått runt och runt i mitt huvud nu ett tag och kände bara för att skriva av mig, får bli något annat nästa gång!

"heart and head rarely works in harmony"

Breaking Dawn Part 1 (Twilight)

Nu när ämnet inte är så hett längre så blev jag medbjuden till filmen ovan och jag tänkte väl dela med mig lite åsikter om filmen, vi kan det det positiva först, filmningen av scenerna är fantastisk, vad som händer sen det vet jag inte riktigt, men nånstans går det snett!

Vi tar början som ska vara ett vacker och glädjefyllt bröllop, det vet jag inte riktigt hur man lyckas få så otroligt segt och tråkigt, den trögaste början utav alla filmerna måste jag säga, dock så va farsans tal och räddade filmen från att inte bli totalt pinsam redan i starten, sen det här med att bella har samma ansiktsuttryck hela tiden stämde nästan inte i den här filmen iallafall, finns faktiskt små skillnade den här gången!

sen har dom gift sig och åker på en smekmånad och har roligt dom första nätterna(?) sen så inser Edward att han skadar henne och hon blir desperat (men Bella detta är vad man ger upp när man gifter sig, borde du ju veta) och bönar och ber, samt gör allt i sin makt för att förföra stackaren som verkligen inte vill, efter detta går det bara utför... Hon blir gravid och alla förutom hon själv och en till tycker att hon ska göra sig av med ungen, sen fortsätter filmen i ett panikartat tempo och det blir lite som i ett avsnitt utav 24 fast utan klockan.

Det är en rörig fightingscen med vampyrer och vovvar i en enda klump, vilket inte var särskillt underhållande, sen matar dom Bella med blod ur en mugg med sugrör för då är det mycket lättare att få ner. (vad sägs som lite bär? nånting som döljer smaken? aja hon gillade det)

utöver det så var det dom vanliga små tjaffsen mellan Edward, Jacob och Bella vilket man har sett så mycket tidigare, jag saknade glittret i den här filmen som dom var väldigt snåla med, man han se lite snabbt i en flashback eller iaf så såg jag det även om det kanske inte var där!

ingen stavningskontroll här inte utan jag bara skrev för jag är trött och tänkte sova!

"-what makes you think its a boy?
-I just have a feeling that He´s a boy"
(Thank you cpt. Obvious Bella Swan for telling me that He is another word for boy)

Livets små mysterium!

Japp, strumpor som försvinner i tvätten, det där tillfället då du är säker på vart du lagt nycklarna så är dom inte där m.m men det var egentligen inte vad jag tänkte på, jag menar mer varje gång man bryter ett mönster som person och hur man reagerar så konstigt hur man först har så sjukt svårt att uppfatta vad det egentligen är som händer när en person agerar annorlunda än vad man hade som förutfattade meningar.

Sen är det ju det här med att man inte kan lära av andras misstag, för oavsett hur många gånger man fick höra att man bränner sig på spisen så lärde man sig det inte förrän man väl råkade komma åt spisen och så tror jag att det är med alla misstag, man kan ha kännedom om dom innan, men man lär sig nog inte förrän man själv gjort det.

Det får vara allt för att det inte ska bli för långt, annars så ska jag försöka uppdatera här för att skriva av mig lite då och då istället för att bara hålla alla frågor inom mig.

"som att du lägger en boll i en backe och den rullar uppåt"

without friends how would I make it trough the day?

Mitt liv är en mästare på att stötta ihop med en sten eller två nästan varje vecka, men jag lyckas alltid komma runt tackvare så många underbara vänner som jag vet alltid finns där, när jag känner mig nere och behöver prata så vet jag att det finns många att prata med och när jag saknar närhet finns det flera stycken som gärna kommer och kollar på en film eller tre i mitt lilla rum, så det vill jag tacka er alla för och ni vet vilka ni är! <3

Just nu så har jag slagit i rejält, gått på grund, samvetet är på mig och klänger för att jag klandrar mig själv och jag kan inte sluta tänka på en person, när man så gärna vill göra rätt, men när hjärtat vill annat och det inte går att ändra på så ja, vad gör man?

Det här får inte bli för ledsamt så lite positiva saker är ju att jag kommit igång med träningen igen, den här veckan har jag varit på 4 pass och ett femte blir det ikväll, jag har otroligt varmt på rummet, så alla som fryser i vanliga fall bör nu vara hyffsat varma!

Just det, det här med bilder går ju lite åt pipsvängen, det känns som att jag aldrig kommer igång med att ta bilder, kan man inte få lite exempel på vad jag ska ta bilder på?

"Friendship is a throne, on which you can sit,
Only when you share your kingdom with it"

Filmhelg!

Japp, kort och gott vad som beskriver min helg, det har varit Hannibal och det har varit Green Lantern, Fame, Despicable Me, Megamind, PotC och Shaolin Soccer.. Ja, många filmer har det blivit och jag har haft en bra helg och hoppas att dom som varit med mig haft minst lika trevligt.

Nästa vecka så blir det träning och det är typ allt som är planerat!
Nu tror jag det blir ut och gå!

"take my problems so I can move on"

A spoon full of sugar.

Japp, hela veckan har det pratats om skedning och skeda är väl ändå rätt mysigt ?

Idag har varit en lugn start, bara kollat lite film och snackat skit hela dagen och sen så var jag och min mor väldigt onyttiga och spenderade middagen på Mc donalds där man tog en big mac & co med en extra big mac, jag har ju faktiskt tr'nat i veckan så jag tycker att jag är värd det!

kvällen blir mys med vänner och imorgon så ska jag träffa min brorsdotter och hennes barn, det var på tok för länge sedan man träffade dom!

"FLÜGGÅƎNK∂€ČHIŒβØL∫ÊN"



Lite om veckan hitills

Måndag-Tisdag: Spenderade man med Linnea fantastiskt mysiga dagar, jag hade en rolig stund i uppsala domkyrka på barnavdelningen också, sen snackade jag lite random saker med en präst och gick därifrån med ett leende, i övrigt blev det lite film och subway!(Max också för tjocka jag) underbara dagar tack =)

Onsdag: Började dagen med att Mikis kom över efter AF sen snackade vi massor i Sollentuna centrum och gick runt och tittade på allt möjligt it was entertaining! på kvällen kom en kramgo Jennifer och vi kollade på film,film och åter igen film, lyckad kväll måste bli mera film!

Idag har jag varit på massa äventyr, väsby,stan och karlberg!

"Korvdejt är en dejt med korv!"

årets första träningspass!

Crossfit oh crossfit, den här träningsformen tar ett tag att komma in i men tusan vad kul och varierad den är när man väl har vant sig, nu lär vi se träningsvärk iallafall 2 dagar frammåt!

Igår blev det mario kart! grymt var det, man åkte på lite pisk av sophie, men jag vann också så det kändes bra, jag vann till och med när jag teamade med herr köhler som har blivit avsevärt bättre och vi fick en ny bekant som förhoppningsvis vill bli en vän tillslut som kallas totte, vänlig liten flicka det där!

nu ska jag dra till Uppsala och hoppas på att bli välkomnad av Linnea och ja just det får inte glömma mikis råd!

"What if the world was made of glazed donuts?"

Nya tangenter!

Många har klagat och pinats över mitt pinsamt dåliga tangentbord jag hade, men nu är dom tiderna över, jag sitter med ett nytt tangenbord och känner mig lite ovan, men framöver så ska det nog sitta precis som vanligt.

Va tänkt att jag skulle på husdjursmässan egetligen, men jag har ingen ork, all energi är borta och jag stannar hemma!

igår blev det säkert 7-8 timmar wii och kul var det, man har fått 1780 poäng på en bowlingserie och man har cyklat tandemcykel i en vulkan samt ägt på frisbeegolf och vanlig golf, nej nu ska jag ta det lugnt tills det kommer folk tror jag!

"Den innehåller rökta fiskfjäll och... en kaka! O.O"

Sushi

Lite kort om dagens plan som är att äta sushi, hoppas rabble har något bra erbjudande!
återkommer säkert ikväll!
"Okay it’s raw,
but sometimes it’s not.
You can always order
miso soup that is hot."

Bilder?

Nej, inte i det här inlägget, men med lite tips från en vän så ska jag väl försöka se till att framöver levereras alla inlägg med en bild eller två, det får vi se när det händer, annars så ska jag försöka hålla det så kort som möjligt tillsvidare.

Idag så fixades 4e och sista julskinkan(goda grejer) och i helgen ska jag dra på husdjursmässan bara för att jag kan, jag har inte så mycket planer framöver, det enda är att komma igång med träningen igen då jag varit lite lat och sen hoppas jag på att folk drar ut mig eller att jag kanske drar ut någon jag också!

"Det här är första gången i hela mitt liv
som jag skalar potatis"//anonym 23-år

igår va en trevlig dag!

Den spenderades i glada vänners sällskap med en massa mario kart och ja just det en trevlig överraskning fick man av Mikaela och Jeanette, som kom hem från norrland! välkommna hem, sen dök Jenny,Alexander och Niklas upp och gjorde kvällen ännu roligare med sitt mysiga sällskap.

Det kollades även på film Uptown girl, gullig komedi om en helt annan värld än vad jag känner till, vilken lyx det vore med massa pengar och inte behöva oroa sig över det, men en bra rulle för alla med ett mentalt sötsug!

Igår eller i förrgår eller nåt åt det hållet var det ju hockey som sverige vann, inte för att jag tittade men FB tittade åt mig, speciellt Herr adam som verkligen gav mig 100% känsla och 0% nicotin, lite som onico (?)

"Fint! Tappade telefonen i golvet i ren panik i förlängningen
vilket resulterade i en maffig spricka.. Vadå inne i matchen?"
(fatta känslan!)


Årets mest rörande film släpptes...

2010 och heter "My name is khan"

När jag igår satte igång filmen så trodde jag det var någon halvtaskig komedi, men det varju tydligen inte så!
Var nog länge sedan jag såg en film som fick en att vilja ställa så många frågor och tänka på allt möjligt som man gör fel om dagarna, en rörande film om att människor tar saker för givet och är rädda för det dom inte vet något om.


Forrest Gump på 2000-talet, det är stora skor att fylla, men jag tycker att filmen gör just det, den väcker så många tankar och känslor så den förtjänar att höjas till vad som tidigare varit min favorit bland filmer som berör och upprör!
Alla bör se den här filmen, om nu alla tog till sig av det som händer i filmen så tror jag att vi skulle leva ett mycket bättre liv än vad vi gör idag!

"don´t judge a book by its cover"

Jävla nacke!

Precis som rubriken lyder, min nacke gör förbaskat ont och att röra på huvudet är idag ingen syssla jag ser fram emot, skulle egentligen ha tagit mig till gymmet idag, men det får vänta tills jag är bättre i nacken!

Vad ska man göra idag då? det får väl bli film och ta det lugnt en riktigt lugn dag med andra ord och har jag tur så kommer några vänner över för att göra mig sällskap.

Akta er för glasdörrar!

En vanlig Tisdag?

Ja, kanske var det bara en vanlig tisdag då man vaknade hur sent som helst och sedan drog in till stan för att umgåsute i det öppna på smiskdagen!
Nej, det är inte okej att gå upp så sent som jag gör ibland, dagarna bara försvinner, men vad ska man göra om man inte kan sova då? det finns ju annat att göra ibland.

Hur som helst ensjukt trevlig dag med S,L och A med lite film, mat och snack och smisk,
dock så har man en förbaskad knut nånstans som gör att jag fått ont i nacken, inte lätt att vara gammal!

Men nu är man hemma och har inga planer alls,
kanske sätter mig vid skype och underhåller mig själv
eller så blir det en film!
" Så nu är jag på rätt sida om man ska till "fel sida". "

Sherlock Holmes

Robert downey JR you sneaky bastard, hur får man en actionrulle så underhållande?
svårt att hålla sig för skratt under många av scenerna!

Den enda nackdelen jag såg i filmen var att Maria Montazani måste haft fingret med i spelet under en scen och det är en besvikelse! (look for the tassles)
Utöver det så rekommenderar jag alla att se filmen.

More fire power, less news but still a good movie!

Revival is an option!

Jul, Nyår och allt däremellan har firats, jag har inte skrivit något här på evigheter men har länge funderat och snackat om att börja skriva av mig igen och nu har jag väl äntligen kommit till den punkten att jag faktiskt gör ett försök!

Jul: Det var en mycket speciell jul, den första med släkten för iallafall 3 stycken, japp la familia blir bara större och större, någon dag ska jag knepa&knåoa ihop ett fint släktträd som kanske kan förklara hur allt ser ut, men det är en bit in i framtiden, det var trevligt, för där fanns mat och massor att göra, en dag som gick ytterst fort och trots att det låg sjukt mycket under granen så var det ju bara till alla ungar som var där och jag fick två helt opersonliga julklappar och presentkort på bio! Jag är nöjd.

Dagarna efter så har jag inte haft en lugn stund,
alltid haft sällskap och det har varit underbart även om min dygnsrythm sprang åt skogen och
träningen inte blivit av som den ska och om man ska ha ett citat som sammanfattar hela den veckan får det bli
"ooh. dåligt kast"

Nyår: Mat i massor förbereddes av ett skickligt gäng och bleven höjdare,det var riktigt gott om man frågar mig, det var en sjukt underhållande kväll/natt och nästa år även om det kanske inte blir hos mig den gången så hoppas jag på att vi blir ännu fler och har ännu roligare, detta må ha varit grymt, men jag tror att det går att toppa ännu mer!

Nu efter att 2012 har börjat
så ska jag ta tag i min träning
och jag ska ta vara på
det jag har.

Så vill jag slutligen
önska alla en god
FORTSÄTTNING!

RSS 2.0