I went to 1955 and back again sooo FAST!

Idag så bestämde jag mig för att prova Mc Donalds "nya" hamburgare med receptet från 1955 och det var en resa jag helst vill glömma, ni vet tomatsåsen som makrill ligger i ? om ni tar den och lägger på hamburgaren tar stekt lök som är kall och en BBQ-sås som inte direkt smakar någonting alls så är vi enligt Mc Donalds tillbaka till början.

Nej den va nästan värre än MAX´s grand de luxe (eller vad den nu heter), nej nu vet jag inte vad jag ska ta mig till resten av dagen, hoppas något dyker upp, Bye!

Its sooooo warm!//Dashu

@janne

Blir kittlad @ jannes place!
hennes dator är ond som inte vill fixa sig!

Mitten av veckan är kommen!

ONSDAG
En lysande dag att göra saker på även om det är lite grått och tråkigt ute så ska man ut och äventyra i det okända, sen om jag orkar så ska jag en sväng till gymmet ikväll, för igår tog jag livet av mina ben (nästan)
kort enkelt och inte så jävla underhållande, ciao!

Remember the good times!//Dashu

Sweet sunday

En lugn avkopplande söndag är precis vad man behöver ibland, inte göra något specielt alls utan bara slöa, det är sjukt härligt.

Tänkte börja med lite bilder i veckan om jag kommer ihåg det!
Bye

Träning>Vila>Sucker Punch!

Igår tränade jag i ungefär 3 timmar och när man var helt slut så ska man gå hem i motvind,
när jag tränade fick jag upp ögonen för träningsformen MILON en slags cirkelträning där grundtanken är att man ska träna i farten "att hålla sig i form ska inte ta lång tid".

Idag har jag vilat och kollat lite serier Big bang theory,community,amazing race och andra och ikväll väntar Sucker Punch premiären kommer att bli grymt!

små korta inlägg

Skype folk tycker att jag ska updatera så då gör jag väl det då!
Får försöka börja med korata meningsfulla blogginlägg bara för er då, på senare tid så har det inte hänt mycket mer än skype, det har förstört min dygnsrythm och min träning dammit!

Men idag har vädret varit sjukt härligt och jag har spenderat dagen med Foppa/chahattan och Natha/Räkan, sjukt underhållande att jävlas med nån!

Bye!

RSS 2.0