Dagens nya pass!

Power yoga
(varje gång jag hör ordet tänker jag bara på PO-PO-PO-PO-POOOWEER(Reklam för old spice))
 
Grymt bra pass fär den som vill bli smidigare, lära sig att slappna av och få bättre balans.
Jag tyckte faktiskt bättre om passet än vad jag trodde att jag skulle göra, det var inte alls så tråkigt och segt, utan mer spännande lustigt och bra för andningen!
 
Jag kommer säkert ta mig dit någon mer gång för att strecka ut ryggen! (helt fantastiskt)
 
Aja, här får det ta slut!
 

en stoooor uppdatering!

Maj utmaningar:
  • Cykla 30 mil innan 15 Juni
  • Prova på 9 olika pass på ProMa innan sista maj
Den första har jag inte kommit igång med ännu, men den andra är jag snart igenom, jag ska berätta om det jag provat hitills. 

Spinning:
Detta var inte riktigt min grej kan jag ju börja med, kan ju vara för att cykeln inte var rätt inställd eller något annat, men det var inte bekväm träning och jag fick mer ont än vad jag kände att det gjorde nytta.
Afro dans:
Vem säger att dans inte är jobbigt? 
Fy tusan, det krävde allt av mig, försöka hänga med, kordination och rythm.
Det var roligare än vad jag trodde och man insåg att jag kan behöva träna bål eftersom den knappt orkade hela passet, så det får bli bättring, men rolig träning!
 
Valnöten testar:
Idag såhär efter att jag tränat så sitter jag och mumsar på Pågens gifflar med smak av blåbär och vanilj, det är en sjukt god giffel, som jag rekommenderar till alla sötsugna! 
Jag tror det är extra pris på dom på Ica Maxi häggvik eller så har jag bara blivit lurad för dom ligger precis vid ingången med en gigantisk prisskylt och bara suktar en direkt när man kommer in.
1|2|3|4|5|
-Helt enkelt en grym giffel som jag kan trycka i mig massor utav!
 
"Nytt" Jobb:
Jag har hittat tillbaka till välgörenhetsinsamling och jobbar nu med Cancerfonden, dock är det inte heltid så jag söker fortfarande efter ett heltidsjobb, men det är ju något att göra så länge, ska bli skönt nu när värmen är här!
Sen var jag idag på en intervju på ett jobb som inte längre var aktuellt, men bemanningsföretaget skule hålla kontakten med mig ifall andra jobb dyker upp!
 
Så, dags för ett litet slut, får hoppas att det inte är för mycket att läsa, jag har skaffat en ny vän som kommer stå mig nära hela sommaren, en helt ny grill med större grillyta än mina två mini-grillar!!
 
Tog du dig hit är du fan värd en applåd!
 Ciao.

RSS 2.0