Gott nytt år (från sängen)

Helt fantastiskt med 2011 som knackar på dörren, själv har man fått spendera dom sista dagarna det här året som sjukling, kommer inte ihåg senast det hände så är ingen vana att vara hemma såhär dags!

Men jag får göra det bästa av min tid här hemma genom att kolla tv och hoppas på att se fyrverkerier från fönster.

Det snöar något hemskt där ute och det blir bara kallare och kallare, det är lite skönt att vara inte då men jag vill ju helst bara till mina vänner för att umgås och fira in det nya året som det ska göras, men det får bli 2011 när jag träffar mina mysiga vänner igen!

A common used frase for this special day is "nästa år är fullt av möjligheter!" //Dashu

Picture x-plosion


Detta är galet många bilder, ska försöka förklara dom 1 och 1 första bilden är julmust + duckface, kanske inte årets bästa kombination men satan vad det är gott med julmust! andra bilden är bara ett random face, sen är det nästan muffins, min lilla tallrik med kebab som följs av två bilder på chocklad och nougat som ska smältas, sen är det mandelflingor som rostas och den smälta chokladen som kombinerat skapar den näst sista bilden!

Sist men inte minst är lite av en ledtråd till vad jag tänkt ge mina vänner i julklapp, hoppas bara att jag får chansen att träffa alla innan årets slut.

Har även fixat rostade mandlar och trillingnötter, men klantig som jag är så glömde jag ta bilder... men det var en updatering puss och god jul!

Now that x-mas time is near, think about the people you hold dear!//Dashu

things are at a high pace!

Hej igen, någon dags uppehåll då jag inte haft någon tid, men jag har skottat snö och diskat och lämnat in tidrapport, samt så har jag varit på en intervju som säljare B2B för första gången, får se hur det går får svar på onsdag om jag går vidare i uttagnings processen eller om jag misslyckades med att charma flickan som intervjuade mig.

Sedan var jag på AF där jag fick reda på att jag ska höra av mig en gång i månaden och kanske gå till kompleterande aktör om en månad för att jag inte får fastanställning och bara massa strö jobb, men det är ju många saker att sätta på sitt CV och efter det...

Träffade jag Jeanette,Matte,Mikis och Danni vi hade lustigt nog en ganska underhållande tid i väsbycentrum, men det blev lite lång tråkigt till slut och alla drog till sina respektiva hem eller i mitt fall till min far där jag firade en liten för jul med bror och syster eftersom jag inte kommer att träffa min syster på julafton utan bara min bror, kommer säkert att bli mysigt, jag har dock inget att önska mig längre, tycker att jag har det jag behöver iallafall.

Just nu sitter jag i skype med Ullis och tittar på en video där hon dansar en dans som jag borde kunna tydligen, men jag tvivlar, i veckan förhoppningsvis ska jag skaffa årskort på gymmet i närheten för att lyckas med mitt mål till sommaren och jag ser fram emot att träna med söta Sandra inför det med <3
kommer med fler updates pusshej!

getting al crazy about how friendly you are!//Dashu

pictures makes it better?

Få bilder i denna blogg är något som jag vill ändra på men vet inte riktigt vart jag ska börja, kanske bör börja det som chockat mig mest just nu är upptäckterna över att mitt ord som jag använt så länge jag kan minnas är "kuddfodral" har börjat användas i butiker, det heter nåt som slutar på -gott annars har jag för mig, inte riktigt hundra på vad det är morsan säger när jag har fel, så jag blev så stolt att jag tog en bild! (kolla)

aa, inte så dumt va?

Den första bilden på länge, jagvill även fixa lite videor att ladda upp, men då hoppas jag att min kära vän evert/bäver/evelina (samma person olika namn) kan hjälpa till eftersom hon har en grym kamera och filmerna från kryssningar skulle inte blivit något om det inte vore för henne!
med det avslutar jag dagens bloggande, pusshej!

and by the way, this crazy bird has been knocked over by a womans beauty and charm!//Dashu

3 dagar disk och en som inte tog ett glädjeskutt idag !

Yes då har man klarat av 3 dagar i disken och klåporden har bara haglat in hela tiden, men jag överlever det är ju iallafall pengar och sen får jag träffa mina älskade vänner mera men dom tror inte på att det är anledningen så blir ledsen...

Tänkte bara titta in och meddela att jag lever tillskillnad från nån som kanske olyckligt ramlade idag eller bara var trött på tiden den fått och tog det på det absolut onödigaste sättet, jag blir nästan riktigt förbannad på dom, när jag samtidigt tycker synd om dom för att det var den utvägen som inte är en utväg snarare bara en flykt...

nej, hoppas ni som läser inte får svininfluensan och så hörs vi väl mer när jag orkar! puss

I've never met someone as special as you//Dashu

birds somehow found their way to bother me

God eftermiddag, jag har bytt tillbaka till fet stil för jag upptäckte att jag knappt ser vad det står själv i bloggen när jag tittar...(kanske lite blind då)

Igår var en trevlig kväll med en grupp underhållande personer, vi spelade nåt som hette piccasso och va lite ljudligt med så många som spelade men det var kul, sen pratade vi alias som verkade passa alla bättre, för tusan vad folk där kunde prata!
Så kände mig inte som den enda, det jobbiga var att vi var mitt ute i skogen långt bortom förorten och stan och hamnade i något som kallas för "viksjö"(?) det var en galen bussresa dit med gangsters som ville åka gratis och en buss som körde otroligt långsamt jämfört när vi åkte tillbaka samma väg.

Men idag söndag har jag iallafall några saker att göra och det är handla och gå på en väldigt privat intervju som min andra familj har fixat, vilket betyder att jag kanske jobbar som kock från början av nästa år, men är sjukt nervös för känner att uppdraget som kock aldrig varit större och vet inte riktigt om jag är redo att ta det steget nu när jag har ett jobb som snöskottare fram till april nästa år...

Nästa vecka är det diskning som gäller, det ska diskas som aldrig förr, hela 5 dagar ska jag stå och slita i disken på Wäsby Restaurangskola, so wish me luck?

Detta räcker gott och väl, så Pusshej.

When a child is lost don´t touch it cause it might get rejected by it´s mom 'cause of your scent//Dashu

somehow I made it here

Lördag lördag lördag, en dag utav underhållninga och äventyr.

Så vad ska jag göra idag då?
Jo, jag ska på nån spelkväll hos nån helt okänd med ett gäng okända och M&M (Musse & Max), vi får väl se hur det går då jag hoppas på att min människofobi kan hålla sig åt sidan ikväll så att jag får en bra kväll, sen har jag inte fått en klar bild över vad det är för okända människor egentligen...

Utöver det så har jag legat och kollat på Spaceballs:the animated series (sändes på G4) det är en härlig serie med så många flashbacks till filmen (spaceballs 1987) som ni bör titta på om ni missat den!

Men det var väl allt jag hade att skriva, vi hörs ska försöka skriva så ofta jag kan!
Pusshej.

Once upon a time warp!//Dashu

Revival?

Idag har man haft fin fint besök av M&M (tvärmaxade Max och Kaostjejen Muhsine)
Vi gjorde något jag förmodligen kommer ångra (sorry musse) länge, vi såg på Twilight: eclipse
och ack ack ack folk säger spänning när det känns som att uppläggen är lånade från dom två tidigare filmerna, jag menar när Jacob och Bella pratar vid motorcykeln så är det exakt samma utdragna scen som när Bella och Edward pratar i ettan, jag kunde inte sluta skratta åt att det inte såg snyggt ut när personer blev kastade eller när dom springer och jag blev ytterst besviken då det inte var något glitter i filmen(inte ens i början då solen lyser honom i ansiktet)... Men för att inte trasha filmen allt för mycket så måste jag säga att den var galet mycket bättre än new moon inte för att jag tror man kan sätta ribban lägre än new moon men aa det är lite snällt!

Jag har länge funderat på att börja med bliggandet igen, men har inte kommit på nån slagkraftig nystart ännu! Funderar på en blogg serie eftersom man tydligen måste skaffa magrutor till sommaren 2011 så kan ni följa min träning, jag lär nog iof inte ändra mycket på mina matvanor så tvivlar på att det fungerar, kommer nog bara bli rundare!

Nej nu ska jag bege mig ska försöka starta upp bloggandet för er trogna kanske två läsare !
pusshej!

RSS 2.0