Something called CoolStuff!

En sida som är gjord av ren fröjd inom prylvärlden, här finns allt möjligt praktiskt blandat med onödigt,lustigt och klockrena produkter!

här är stället där jag ska köpa min nästa maskerad outfit! och det är även första siten jag går till för att kolla nya udda prylar.

jag har hittat min absoluta favorit för årets grillfest en helt fantastisk liten pryl som heter firewire den underlättar årets spett mani och jag ska defenitivt införskaffa en! eller 2!

Jag hade mycket spännande läsning på deras blogg när dom var på prylmässan, jag faschineras av allt onödigt och samtidigt roligt som kan hittas på, ni borde ta er en titt och bara här för ett tag sedan så va ju coolstuff filmawards och den jag röstade på vann inte men den kom bra placerad iallafall!

nu ska jag nog ta mig till sängen för att sova!


break your chains!

Med tiden så börjar man fundera på varför man ljuger och varför andra ljuger, för slaget blir mycket hårdare när det väl levereras efter att ha varit dolt bakom en mängd av lögner, så varför gör man dessa "need-lögner" ?

Det har nog blivit ett missbruk idag, ett missbruk av lögner som sprider sig värre än vilket virus som helst och när alla dessa slag levereras så känns det...känns rakt in i hjärta och själ, finns inget som kan stoppa den hemska känslan och dom långa perioderna som man sedan spenderar på att tänka tankar som "varför sa [...] inte det direkt?", "Vad är det för fel på mig som gör att folk ljuger ständigt?" m.fl. , ja det som startar efter är oändligt stort och bara tär på förmodligen båda personerna, för så många känslokalla individer existerar inte idag, eller?

Detta är dessutom ett ämne som inte går att prata med personer om, för att dom flesta blir nervösa,rädda,irriterade,arga osv osv av att höra sanningen och då är man så påverkad av detta missbruk så man i stort sätt lever i en lögn, vad är verkligt och vad är lögn? hur skiljer man dom åt?

Det där får vara nog av tankeställare för idag, jag har ett kaos av tankar just nu och jag känner inte för att få ännu flera, men igår så var det en varm och skön dag, jag bestämde mig för att inhandla en liten behändig grill att ta med sig till stranden,parken,campingen osv osv där man nu är, den testades även under kvällen och funderade utmärkt, det kan tänkas ta lite längre tid att grilla samma mängd som på en stor grill, men om man är bara några stycken så kan man skatta sig lycklig med en grill av denna storlek, sedan har man kommit över en serie som man kanske bara drömde om som liten, eller kanske själv diskuterade med sina vänner när man var yngre, serien heter "Deadliest warrior" och där ställer dom forna krigare emot varandra i ett data program, efter att dom har stått och gjort så precisa jämförelser som dom kan, för att sedan få svaret på vem av dom som är dödligast, tror serien riktar sig åt dom med intresse för krigare från förr och dom har spännande berättande och dom som står för krigaren är alltid säker på att dens krigare kommer att vara bättre än den andras och man får själv möjligheten att gissa vilken som kommer att vara vinnaren i slutet.

Det var väl allt jag hade att säga, jag vet att jag är otroligt dålig på att uppdatera, men jag ska bli bättre framöver, så inläggen kan vara kortare!

My heart aches like its being stomped on by an elephant/Dashu

Back

Ska låta Janne fortsätta få leka i min blogg tills den ser helt klockren ut!
Det blir ju bara bättre och bättre hela tiden, det har man bara att tacka för, tack <3


Vad har hänt med mitt liv sedan sist då?
Jag har börjat jobba på GodEl som dörrknackare och jag trivs så galet bra med mina arbetskamrater dom är guld värda!

När det kommer till min inställning till mig själv så är den i botten just nu tänker det absolut sämsta om mig själv och vad jag har att erbjuda, jag har ramlat på rygg och kan inte komma upp kan man säga, hallå vänner vart e ni?

Jag bara tagit det lugnt idag för jag vill vara helt frisk när jag ska jobba imorgon och på lördag tror jag att jag får sällskap att kolla film med eller åka in till stan med det blir mysigt i vilket fall som helst, sista dan på den här veckan är ju söndag och då ska jag kolla på den grymma showen som kommer hållas av skärholmens scengymnasium, dom jag känner kommer att vara så grymt duktiga for sure!

There is always a time when you think about that!//Dashu

mohaha

Tja, jo nu är de såhär va att nu sitter jag här med makten över den här bloggen. Jag fixar nämligen lilla Valnötens bloggdesign. Tråkigt nog så kan alla utom jag se resultatet när de går in på bloggen -.-' stupidlittle****
Tänkte i allafall lägga in en före & efter bild och hoppas på att jag snart kan se den nya designen utan att behöva gå in på förhandsgranska..

Nehe.. de verkar som att jag inte kan lägga upp bilder heller.. De här suger ju.
Aja, ha de bra och kolla in min blogg om ni har lust ;P Janne AKA Ulla ;D

Halka inte på tvålen!

RSS 2.0