Twilight for guys!

Okej, ett litet kort inlägg om en video jag hittat på youtube: TWILIGHT FOR GUYS!

En härlig spoof, lika bra manus som dom riktiga Twilight filmerna och jag skulle nog kunna sitta igenom en av dessa filmer, jag menar jag har ju tittat på dom två första riktiga!
Detta är en äkta filmidé någon borde hoppa på det direkt!

För er känsliga läsare så är det inte så att jag hatar Twilight, jag kan bara inte förstå hypen av filmerna!

When life turns its back on you there is a lesson to learn! //Dashu

Mina portioner är normala aight?

Idag har det hänt så lite så att inte ens flugorna har varit intresserade av att hälsa på...

Dagen börjar med att man vaknar och är som en braindead i cirka 2 timmar och sedan så kollar man på mary poppins för det är ett sådant äventyr i en liten tavla, ett förhållande mellan en feminist och en mansgris gör filmen värd att se om och om igen, sedan så skulle man ju ha gjort något vettigt, men icke man skrev några rader till folk via sms och några rader på msn.

Sedan blev det middag och det var ljuset under dagen, jag fick energi och tänkte att jaa nu kan jag göra något kul, så jag sätter mig och tittar på Ninja assassin ( Vad fan kolla på film igen, det är inte klokt) och gillar man kolla fightingscener(nu snackar vi inga mesiga twilight fighter med små hundar som slåss mot glittrande vampyrer) med överdrivet med blod (kill bill style) så är det en film att se NU!

jag tänkte slänga in en bild på Dagens middag och gott det var det!

Think once, think twice and ruin you life!

Doh! Now its happend again, I started to think and the heaven left its place just to crash down on my head and make me feel like a darn idiot, I just need someone close enough to talk to, right now it just like everyone gets an awkward feeling if I start to talk problems with them so I prefer not to talk about my problems at all, it just seems to be the right thing, I don´t want any of my friends to go away, cause I really love them...

What am I needed for?
Is there anyone that actually wants to see me or would it be better if I just stayed back and alone?
Would anyone miss me if I went away?
Am I even worth a hug?
Will I ever feel needed again?

The questions of all kinds just keeps running in my head (and I know most of you think its empty and Im a braindead idiot,but I kinda also have feelings and toughts)and I just can´t stop them.. For you who have read all the way till the end a big congratulations you´ve tried to understand..

I don´t expect anything at all, I just want to be here for all of you who ever needs an helping hand, Don´t care for what could be called "me"//Dashu

Hahaha! Janne du e för...

...Underbar <3
Den nya blogg designen är awesome, det ser fantastiskt ut och att det är både en donut och homer med på headern gör det hela ännu mera totally bäst!!
Vet inte hur jag ska förklara det, men jag har faktiskt funderat på att skriva massor med gånger, bara aldrig kommit till skott, men nu så ska jag skriva om en del tokigheter =)

Det har varit kryssning, som var totalt awesome även om det var få ungdomar och många pensionärer så det var lite som att supa på en pensionat, men tur va ju att man var ett härligt gäng som man kan ha rejält kul med nästan alla timmar om dygnet.

Sedan har man grillat ett flertal gånger och bara njutit av natten ute i sommarvärmen..

På tal om värme, dom senaste dagarna har det varit galet varmt, fortsätter det vara såhär varmt så kommer jag att svettas bort det mesta av det fett som finns, det är iof en bra sak, för då kommer jag kunna ha mina serveringsbyxor till brölloppet i slutet av Juli, det ser jag fram emot just nu, slutet av Juli kommer att vara guld, man kommer få pengar för att man hjälper till och man får pengar för att man flitigt söker jobb här hemma och denna månad måste jag börja med att spara pengar till en resa nästa år, jag vill åka till Japan, men det kanske inte är så populärt bland dom andra deltagarna, men nu börjar det här bli rörigt och jag håller på att falla ihop av värmen så ska sluta skriva, ni får ta det chill i värmen!

And remember if you can´t take life grab a shovel!//Dashu


janne här

Tjo hopp! :D
Nej nu måste Danne bli mer aktiv här alltså! Va ju jättelänge sen de dök upp ett nytt inlägg här (t o m jag är mer aktiv O.o)
Damma av tangentbordet Danne ^^

Har lekt lite med PS inatt bara för att jag inte kan sova. Är jättetrött men kan inte sova vilket är sjuuuukt jobbigt -.-' Blev i allafall en ny liten header till Dannes blogg, hihi. Får se om han gillar den eller hur hans reaktion blir. Spännande.
Nu ska jag försöka sova. Önska mig lycka till :)
Halka inte på tvålen!

Min blogg

RSS 2.0