Bio på måndag.

Helt sjukt, jag ska på bio på måndagskvällen istället för att träna som vanligt, hela schemat förstört, men det är "I give it a year" som förhandsvisas, hoppas på att det är en bra film, trailern är härlig iallafall. 

Jag har träningsvärk efter fredagens pass som var ett rent tabata pass, 10 simpla övningar, 8 x 20 sekunder med 10 sekunders vila mellan varje, vilket blev 40 minuters träning för hela kroppen alltså.
 
Idag är jag extremt uttråkad, det är fint väder och jag tittar på Archer tills jag kommer på något annat att göra.

Kycklingwrap att längta till!

Jag fick en snilleblixt att jag skulle ta med mig riktig mat till gymmet som jag kan ta direkt efter träning och resultatet blev en schysst kycklingwrap som man verkligen längtar till!
 
Kyckling fileér
Bacon
Isbergssallad/vilken du nu vill
körsbärstomat
gurka
fler valfria grönsaker
Majonnäs
Vitlök
Kryddor(dom du gillar bäst)
worcestershiresås
Wraps!
 
Sätt på ugnen på 175 C 
Skär kycklingfileérna i små bitar och krydda, stek bacon i den panna du ska steka kycklingen i.
Stek kycklingen och ha i vitlök,worcestershiresås och mer kryddor efter behag(Vi ska använda spadet från kycklingen till dressingen sen, så krydda lite extra) 
lägg kycklingen i nånting du kan stoppa i ugnen (kycklingen ska få en bra yta)
Se till så att kycklingen blir genomstekt och fixa dina wraps! 
Blanda spadet från kycklingen och majonnäsen för att fixa dressingen, du väljer hur tjock den ska va beroende på hur mycket majonnäs du har!
För alla hälsofreak kan man göra det nyttigare på många sett, skippa bacon byt ut majonnäsen mot creme fraiche/gräddfil, massa massa grönsaker osv osv..
 
 

Inte borta, bara seg! + Valnöten Testar Nutramino

Massor har hänt, jag har haft ett litet mindra påsklov med mindre träning än vanligt, men den här veckan har jag vänt tillbaka och tränar nu som vanligt och har lyckats simma, dock inte kommit igång med armhävningarna... hmmm det får jag jobba på! 
 
Annars har jag varit på intervju för en praktik på en kungaängen butik, mycket spännande, det ligger dessutom vägg i vägg med en porsche butik.
 
Ikväll ska jag på box, hoppas på att det blir väldigt kul, i måndags slog jag nog fel för min högra hand var lite svullen och lila om knogarna efter passet! (Hahaha)
 
Nutramino fick jag prova på en medlemskväll på gymmet igår, Danskt proteintillskott i form av bars och shakes och smoothies, Jag blev glatt överraskad av grym kvalité på allt jag provade, det är garanterat något jag ska kolla närmare på, kanske byter från star nutrition, vem vet!
 
Jag ska försöka skriva lite oftare igen, så ni kan plågas fler gånger! tack å hej.

2 nya projekt.

Simma minst en gång i veckan och one-hundred-push-up-project.

Det första är för att simning är schysst träningsform och något jag vill bli bättre på, sluta vara som en sten i vatten och bli lite mera något material som flyter.
 
Att göra hundra armhävningar är jag väldigt långt ifrån, vad kan man orka 10, kanske 15? Hur som helst så ska jag prova en app som heter  "Drop and give me twenty" med den så ska man tydligen kunna nå målet 100 st!

RSS 2.0